Simiki, já Ti rozumím, i asi jak to myslíš a jak se cítíš. Řeším teď něco podobného. Já mám kamarádku už skoro dvacet let, teď dokonce bydlíme cca 200 metrů od sebe, což dřív nebylo. A paradoxně od té doby na mě vlastně nemá čas a já nevím, proč a mrzí mě to. My jsme se scházely tak jednou za týden, možná někdy za dva, a mezitím jsme byly docela v kontaktu přes SMS. A najednou nic, SMS je o ničem, každou domluvenou akci zruší (ještě obvykle na poslední chvíli a z nepochopitelných důvodů) nebo rovnou řekne, že nemá čas. Rozhodně na ní nejsem závislá, jak by si tady někdo mohl myslet, ale nerozumím tomu, a přiznám se, že mě to i hodně mrzí. Takových kamarádek nemám tucty, vlastně takhle blízkých, na kterých mi záleží, jen pár, spočítala bych je na prstech jedné ruky. A teď mám přesně ten pocit, že mám o jednu míň. Jako fakt mě to mrzí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.