A to se stalo kvůli tomu nedorozumění? Je naštvaná? Já ti nevím, u mě se tohle nestalo, protože se asi takto nezdravě k nikomu neupínám. žiju si svůj život, mám kamarádku ze střední, se kterou si píšu, volám, ale je to tak jednou za 14 dní. U nás je dobré, že i naši muži se znají ze střední, takže chodíme na návštěvy, atd. V bytě u nás sice ještě nebyli, a to jsme tu 2 roky, ale zato už u nás byli asi 3 x na chatě. Ale jak píšu, není to nějaké nezdravé upínání se. Těch známých máme víc. S jinými známými zase slavíme každého Silvestra. S tou kamarádkou si taky píšu tak jednou za 14 dní, sem tam jedeme na výlet s dětmi, letos u nás byli na chatě na čarodkách, pak se stavovali, když jeli z dovolené, teď jsme byli s dětmi na jedné adventní akci. Jo a pak jsem měla jednu kolegyně, byly jsem spolu stějně těhotné ( ona porodila o 2 mes. později) tak jsme si denně psaly, co mrňata a tak. Ale postupně to nějak vyšumělo, mrňata vyrostla. Ona se mezitím podruhé rozvedla. Teď má nového muže a pořád věší na FB fotky, co všechno jí miláček koupil a jak je šťastná. Přijde mi to takový divný slepiciózní exibicionosmus, takže na to vůbec nereaguji. Stěží si napíšem jednou za rok a nechybí mi. Tak třeba potkáš zase někoho jiného, s kým si budeš blízká. Třeba to tak mělo být...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.