Ještě po tom nedorozumění tady přijela jak jela na hrob maminky, vše bylo senzační a fakt jsme si to užily. Nedorozumění samotné, kdy se odmlčela na nějakou dobu cca 5 dní, byl oz toho, že jsem měla totální depky a vyčerpání, protože jsem měla období, kdy jsem neustále pracovala, měla milion vyřizování a fakt jsem si nesedla a byla neustále v poklusu non stop, delší dobu, a ona mi napsala, že večer zavolá a že se musí něco vypustit, na což jsem ji v afektu napsala, že nemůžu nic vypustit, že prostě vše je potřeba, a že fakt to teda nepochopí, a na to napsala, že o jasně, ona to nechápe, protože nemá děti nemá pojem (doslova). pak to šlo postupně do kopru, až teď to už v kopru je. Asi to je život a tak to prostě bývá.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.