Monika, oni se ,ale neptali jestli to pivo je její. Oni se ji zeptali jestli ví, že je zakázáno tam popíjet pivo. A pokud ona řekla jaké pivo, pánům to mohlo docvaknout. Oni automaticky počítali s tím, že to pivo její je. A neřešilo se to podle mě tak jak mělo. Pokud viděli to pivo,. kolega jim sedí u televizema, který koukají kde kam a města jich byla plná už před 15lety. Natož nyní. Mohli si nechat nejdříve projet záznam piva.
Navíc ji nejspíš, že nepije nevěřili. To se stává normálně. Já taky v březnu na otázku jak často piju říkám maličko. A DR a kdy jste pila naposledy. A já na něj v prosinci na vánoce. odpověď byla. Aha a podklesla mu brada a co Silvestr, říkám NIC. Možná bylinkový čaj. A prý jsem měla odpovědět, že skoro vůbec, jen velmi vyjimečně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.