Kdyz se na pani na lavicce vyriti banda pistolniku - Sedmi to popisuje takhle:
"najednou se vynori auto mestske policie, jede po chodniku az ke mne, k moji lavicce, zastavi, vystoupi dva straznici, chvili koukaji kolem sebe a pak jdou primo ke mne a zacnou na mne mluvit..."
Dle mého "přijeli, chvíli koukali, pak šli přímo ke mně" není "vyriti banda pistolniku".
a obvinuje ji z nesmyslu - Sedmi psala: "mlady klucina v uniforme mi rika "vite, ze na zastavce je zakazano pit pivo?" "
což je dle mého dotaz zahajující zjištění, co a jak...
Odpověděla bych, že nevím, a co jako... předhodili by mi asi tu plechovku, na to bych řekla že není moje a bylo by.
Tím, že se paní rozčílila, z toho byla ta scénka pro bohy. Respektive pro Rodinu.
Na co přesně si chce Sedmi stěžovat je mi záhadou. Že nemají podezřívat z pití piva evidentně slušnou osobu?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.