Emmy , no jestli teda není lepší, protože jednání některých je šílené , že nám MP od pátka cca 16h do pondělí 8h vůbec nefunguje. A na Policii CR je jen jedna hlídka a ta řeší nehody a na nic jiného nemá čas.
Jo a já našla někdy v půlce dubna na parkovišti jeden kus SPZ, říkáme se synem hodíme to na POlicii, ať brnknou majiteli a on neplatí novou sadu.
JJ to jsem se přepočítala. Byl z toho pro mě 45minutový výslech a protokol na A4. Během kterého jsem se dověděla, že tam SPZ leží od cca 9h (kdy tam byl majitel auta) a já ji donesla okolo 14:30-15h. kde jsem ji celou dobu měla. Trvala jsem si na svém. Tak mě opustili a vrátili se cca za 10minut(asi projížděli kamerový záznam). Se vůbec nedivím, že ji nikdo nesebral.
JJ a kamerový záznam z parkoviště si projížděli na 100%, protože se mě přišli znova zeptat v kolik hodin jsem ji sebrala. Já jim řekla, že jsem ji sebrala a jeli hned sem a kolik bylo nevím asi. 14:10 a oni na mě za chvilku přišli, že si mám vzpomenout kolik doopravdy bylo. tak jsem řekla moment a volala synovi a ten tvrdil, že bylo 14:20. Pak už jsme se sekli o 2minuty a spokojenost. To jsem opravdu nepochopila. Doufám, že tomu chudákovi nenapařili pokutu ach jo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.