Tak někdo přijede PO CHODNÍKU autem, nepozdraví a bafne na mě, že tam piju a povaluju pivo. 77, jsem na tom stejně jako vy, abstinent, k 50. Asi takhle, na školním výletě se mi třídní omluvila, že si dovolili ona a kolega prohledávat můj pokoj, neboť já nepiju alkohol, a spolužáci ani necekli a nedovolili by si po mně chtít, abych jim ho u sebe schovala. A bylo to naprosto normální. … A po chodníku, autem. co k tomu dodat...že to nikomu nepřijde divný? Má uniformu, tak co by ne? A jak to auto bude za chvíli vypadat, měšťáci si ho platí za svoje příjmy? Nebo že by z daní? Ne, z dotací, ty se tisknou ze vzduchu. Ano, nepřijde mi to slušný, ano, byla bych nas...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.