Přečetla jsem si znovu zadání, a promiň Sedmi, tak jako to nezvládla policie, tak jsi to nezvládla ani ty.
"takze toto podezreni mne silene vytocilo a zacala jsem se vztekat a ptat se, z ceho dovozuji, ze se jedna o moje pivo a/nebo ze ho piji, kdyz ve skutecnosti jsem abstinentkou....na to se mi dostalo umravnovani, ze se mam chovat slusne a ze jsem zrejme pohorsena...rekla jsem, ze jsem urazena na nejvyssi miru - a jeste chvili probihala slovni prestrelka, kde se jen cekalo na to, az reknu neco, pro co by mne mohli zadrzet"
Člověka ta situace naštve, ale začít se vztekat a říkat, že jsem uražená na nejvyšší míru? K čemu to je? Nebagatelizuju blbý postup policie, ale dámy v našem věku už přece řeší tyhle situace jinak
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.