Sedmikrásko, mé příhody s komunistickou stb a novodobou policií se nedají srovnat, noví cajti mi vždycky nějak pomohli nebo neuškodili, myslím, že zásada číslo jedna je se nepřednasírat.
Namátkový výběr. 1) jedu bez papírů a vysvětlim jim, že je to jenom přes 3 bloky , neboť blbé dítě už zase ztratilo učebnici a jestli ten úkol neudělá, tak ho budu muset dát do státní výchovy, jelikož už na to nemám morál, smáli se ..
2) jedu v protisměru jednosměrky a mám to za stovku (už nevím, jak jsme jim to vysvětlila)
a moje srdcová Jedeme s manželem ve svůj svatební den (zatím v civilu) a nemáme technickou. Věnujeme svatební oznámení a je nám popřáno hodně štěstí (bez pokuty), Včera to bylo 22 let..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.