ještě pro vysvětlení, ohradily jste se totiž čtyři, to už bych se zamyslet měla , vstoupila jsem do debaty v momentě, kdy se to tam začínalo zahušťovat těmito komentáři:
"Reagovala jako bába v přechodu; Ty bys mě naštvala, kdybych byla ten strážník. Trochu nadhledu by to chtělo; Nahlas telefonující obtěžují víc ne pivaři, na ty bych MP zavolala; Vztekala se jako malé dítě; Herdekbaba, která zvyšuje hlas a hádá se o blbosti; Agresívní jsi začala být ty; Čekala bych určitou úroveň"
Já tuhle komisnost v diskuzích nemám ráda. Je to jako když se v sedmdesátkách sejde domovní schůze a projednává se, jestli ta svobodná slečna z podkroví žije/nežije/reaguje podle jejich představ. Můj způsob vyjádření k tomuto jsou v tomto případě nadsázky...
Ale možná jsem měla najet v diskuzi dál do její historie, protože tam už to soudružskou komis nepřipomínalo, tam převládala normální ženská sounáležitost a klasické "hele, tak hrozný to nebylo, ne". To, na co jsem reagovala já, nebyl hlavní reprezentativní vzorek toho, kudy se debata ubírala, to připouštím...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.