15.5.2026 18:29:23 Blanče
Re: Co plánujete o víkendu?
Odpoledne jsem byla za manželem v nemocnici, operace dopadla dobře ale on sám se mi vůbec nelíbí. Snad je to jen dlouhá reakce na operaci v kombinaci s věkem. V souvislosti s tím, jsem ráda, že mu operaci nedělali v plné narkóze, mohlo by to být mnohem horší.
Příští pátek a sobotu nás čeká největší akce naší neziskovky za rok, já mám hromadu své práce plus manželův díl, měla bych pracovat, ale jsem totálně vyšťavená. Takže dnešek asi úplně vypustím, nakrmím zvířata a zalezu do postele. Syn s kamarády se prý dojedou koukat na hokej, takže večer se už o psy nemusím starat.
Zítra sjedu jen brzy ráno nakoupit, přes den zkusím vyjet na pár hodin na dílnu ale asi jen jako obsluha 3D tisku a CNC plotru, nic psychicky ani fyzicky náročného. Syn říkal že se bude učit a pracovat, takže ho jen poprosím, ať se mi prokrájí v nějakém okamžiku masem na guláš pro organizátory na příští týden a večer ho uvařím, zachladím a zamrazím. Možná se na chvíli vytočím za manželem, jiné návštěvy než mě bojkotuje, jela bych normálně až v neděli, ale má zítra narozeniny.
V neděli musím alespoň pár hodin pracovat, termíny jsou neúprosné a příští týden to bude masakr. Jo vlastně pokud nebudou padat trakaře, máme v neděli sousedskou snídani

).
Odpovědět