16.5.2026 0:34:53 Blanče
Re: Co plánujete o víkendu?
Neodpočinkový včerejšek: ráno vstát na budík (5:30, spát jsem šla bohužel vlastní blbostí po půlnoci), vyvenčit psy, umýt a vyfénovat hlavu, ptž potřebuju ke kadeřnici(vyžaduju střih abych se nemusela foukat, jinak jsem bez fénu za debila), na sedm na dílně, dochystat přípravy na program. Od osmi vést program pro školu, 9.50 odjezd(s omluvou, kolegyně to dotáhly úspěšně do dvanácté), 10.30 přebírání nové práce, cca 15 nových lidí, nutnost rychlé orientace ve vztazích, kompetencích. V mezidobí cca 15 telefonátů mimo mísu - klienti, úřady, kolegové s požadavky na rozhodnutí - vše z jiných subjektů, než kde jsem byla. V 15 odjezd do nemocnice za manželem, v 16 odjezd z nemocnice. 16.30 úžasná besídka vnuka, nedokázala jsem jen nakouknout, takže jsem zůstala do konce a až 17.40 dorazila na přednášku o vesnici vedle, přednášku jsem vymyslela, pořádala ji naše organizace, přednášející byl úžasný, účast na místní poměry fantastická (přednáška začínala v pět). Přednáška skončila i s diskusí těsně před sedmou. Vyplynula z ní debata s důležitými lidmi, mezizastávka v dílně, domů jsem dojela 19.45. Vyvenčila jsem a nakrmila psy posbírala materiály a odjela ke klientovi kvůli nějakému zádrhelu, návrat 21.15. Sedla jsem k počítači - pošta, operativa, komunikace s manželem. Spaní před půlnocí jen tak tak.
Odpovědět