15.5.2026 20:56:48 Blanče
Re: Co plánujete o víkendu?
Inko, Breburdo neblbněte. Já mám vrtuli v zadku "od přirození" jak říká jeden náš kamarád, organizace pro mě, pokud nejsem totálně přetažená, není práce, blbě se to vysvětluje ale já ty věci "vidím" jako když člověk do čtyř nepočítá. Zato ze mne nikdo nedostane smysluplnou kresbu, mám hudební hluch a jsem strašná patla na ruční práce. Navíc jsem ukecaná a tedy asi i upsaná - dneska večer sedím u počítače, jedinné co jsem udělala bylo, že jsem rozdala 5 misek se žrádlem, přehodila pračku do sušičky a tu i jednu další pračku zapla. Pizzu k večeři a flašku bublin mi právě dovezl syn s kamarády. Kluci jsou v obýváku u televize, já čtu "Zamilovaný vinopalník" od Jonassona a pouštím si Navarovou. Chvílemi píše MM na whatsup, takže jsem koukla i sem. Zítra až mě vzbudí psi si půjdu užít procházku krásnou přírodou, vyzvednu 4 minuty od domu autem 7 kg masa a dovezu ho zpět spolu s čerstvým pečivem, nic jiného tu asi nechybí. V klidu se nasnídám, vezmu si rozečtenou knížku a složku s doklady (kdyby mne přepadla pracovitost) a pojedu na dílnu. To je moje volnočasovka, vybudovala jsem ji primárně jako odpočinkovou zónu. Dopo tam budu sama, v kanclu mám gauč a pohodlný křeslo, relax občas přerušený přepnutím 3D tiskárny nebo laseru (složitý asi jako pračka). Když budu mít hlad, 3 minuty pěšky mám možnost se jít dobře najíst. Odpolko asi dojede na dílnu i syn s vnuky, s kluky máme rozdělané nějaké projektíky, budeme hrát nějakou deskovku nebo půjdeme na zmrzlinu ať mají rodiče chvíli čas. Do nemocnice to mám v sobotním neprovozu cca 25 minut. Poměrně striktně dodržují návštěvní hodiny, takže v půl šesté budu doma. Pustím si něco do televize nebo do sluchátek, nacpu do robota 5 kilo cibule, založím na guláš, naplním 5 misek a zaleju skleník. Guláš se vaří sám, po uvaření ho vrazím i s hrncem do dřezu a nechám kolem něj protíkat vodu. Krabice na zamražení mám po 3 litrech, popiskový štítky přišpendlený na lednici. Tohle přece je odpočinkový den
Odpovědět