3.5.2011 10:42:42 Enigmat
Re: zamilovanost
Bosorko,
mám dojem, že pořád nějak přehlížíte, že tady nepíšu čerstvě, takže víceméně všechny ty věty jsem už řekl, to, co mi vadí, co prožívám. Ale nemíním to opakovat dokola.
Jestli se ti zdá, že situaci neřeším, mohla jsi vyjádřit, co by podle tebe možné řešení bylo. Řešení, že bych ženu zmlátil, nebo ji vyhodil na dlažbu jsem zavrhl. Všechno ostatní mně připadalo vzhledem k situaci košer, chápu, že někomu třeba ne. Šak nemusíme mít stejný postoj. Souhlasím ale s tím, že existuje víc možností mezi "definitivně zabalím" a "tvářím se jako nic". Mezi nimi byly i výčitky (holt jsem si nemohl pomoct a krátkodobě mě to udělalo dobře), chlad, prdění na své povinnosti. S mým postupem, jak to půjde dál, jsem manželku seznámil. Další krok na řadě je takový, že budu hledat někoho nového. Manželka mě totiž postavila na nějakou dobu do pozice dvojky. Nějakou dobu jsem to nedával, protože jsem ješitnej a ona u mě byla jednička. Teďka už je na pozici jedna u mě volno. Ale nejsem prognostik, jestli se tam vrátí manželka tím, že bude sekat dobrotu, snažit se, nebo se tam dostane někdo novej. Říkám, že jsem už cynik.
Aktuálně je manželka milá, dokonce nás objednala do poradny. Co mě řeknou v poradně, nebo vy tady, beru jako názor. A už jsem psal, tak si prostě z těch názorů vyberu podle sebe. Počítám, že v poradně budou říkat, že se musíme snažit oba, ale nějaké velké kompromisy dělat nemíním.
Jinak v celé téhle debatě se ukazuje už další příklad pokrytectví.
První bylo ohledně vzhledu a fyzické přitažlivosti. Druhé je, že se mě pár diskutujících snaží shodit za to, že píšu upřímně, jen se jim to nějak nelíbí.
Smysl ale ta diskuze myslím má - dává nahlédnout dalším do pocitů, názorů a možností.
Odpovědět