5.1.2014 10:14:10 zerat
Re: Nový rok
Marru, i vám! Není to tak dávno, co jsem vzpomínala na Tvé rady pro nás ohledně naší Amy
Říkala jsem si, jak to zvládáš v nové práci apod. Jestli najdeš čas napsat, jak se máte, tak dej vědět
Romči a nemohla by s babičkou zůstat doma Tvoje maminka? Moje maminka pobírá příspěvek od státu za péči (asi 9 tisíc?) o svou maminku, která je více méně už ležák a šla tedy do předčasného důchodu. + tchýňka má třeba už roky rokoucí zažádáno o místo v jejich místním vesnickém pensionu - nechce být na obtíž svým dětem... Asi bych se přestala dívat po domovech důchodců a spíše začala objíždět takovéhle nějaké pensiony pro přestárlé... tam by možná šance být mohla, ne?
Tak nám to zítra začíná - děti jdou do školy, školky, manžel do práce (já taktéž) a psice bude prvně na celý den doma sama - jsem zvědavá, jestli to proběhne v pohodě
Zítra mě asi čeká nejnáročnější den v roce, tak jsem fakt nadšená, že jsem se zrovna dnes vzbudila s bolestí ledvin a za noc jsem byla snad 8x čůrat... už mám v sobě hrnek brusinkového urologického čaje a bolest ledvin povolila
čeká tu na mě druhý
Mažu vymýšlet, jaký můžu upéct chleba či rohlíky z toho mála muk, které tu doma mám - nechce se mi jet nakupovat
hezký den všem!
Odpovědět