Ahoj holky.
Jájo to je mi moc líto,že děti mají vši.Já bych udělala okamžitě,to co navrhovaly holky,ostříhat uplně nakrátko.Jsou to kluci,vlásky dorostou.U nás ve školce jsou vši vypsané pernamentně skoro celý školkový rok.Takže Tomáška stříháme co měsíc max co dva měsíce pravidelně.
To je skvělá zpráva,že jste s miminkem v pořádku a že už i kopká.To je super.
Víc nějak nestíhám.Lítala jsem do tedka kolem dvou domácností,vánoční výzdoby,pečení prostě všechno.
Do toho před svátky 3x do týdne na rehabilitaci na vojtovku s Davídkem.Ted jednou týdně,malý dělá pokroky,od štědrého dne je na čtyřech,ale ještě nemá ručky pořádně silné,aby je používal více k lezení,leze stylem,že si nechává jednu ruku pod sebou a druhou se natahuje a spíš pracuje nohama.Prostě potřebuje posílit bříško a ručky.
Jinak Davídkovi dneska vylezl první zoubek,bude mít v sobotu 9 měsíců,takže dříve než Tomáškovi,tomu vylezl první v 11 měsících.
A dobře se mi bude pamatovat datum,přesně před dvěma lety jsme tento den odjížděli do Prahy na první vyšetření,do toho zemřel strýc taky tento den (smutnější stránka tohoto dne),takže se mi ten datum prvního zoubku dobře bude pamatovat.
Jinak všem přeju nádherný úspěšný rok a hlavně zdravíčko vám všem.
Zatím se mějte,já jsem fakt hodně ted busy,mám cvičit 4x denně,ale to samozřejmě nestíhám a ani to nechci,malý potřebuje i spát přes den,takže cvičím dvakrát max třikrát,víc to nedám,vždy musí být uplně nahatý ,nesmí být unavený,najezený před cvičením a to on prostě většinou jedno z toho je.No snad už mu lezení brzo půjde a s cvičením skončíme.