Jájo, projdi vlasy sobě! Já jsem vloni zdesinfikovala všechny Orthosanem šamponem na psy a všem jsem tvrdila, že já je nemám, protože mě nic nesvědí... ha ha ha
Jako poslední jsem šla na řadu já a spadla mi brada co vše mi šlo po Orthosanu z hlavy!!!
Já na rozdíl od Martinky jsem neměla ale snad ani jednu hnidu, takže na mě ty mrchy naskákali a nestihly se mi namnožit
My jsme vyzkoušeli nejdřív všemožné přípravy zaručené účinné z lékárny - nechala jsem tam pouhých 1200 Kč
ovšem žádoucí efekt se nedostavil, a jak píšu nakonec zabral opravdově až Orthosan ale musela jsem ho nechat působit na podruhé 5 minut! Po 2 minutách něco málo chcíplo, ale bylo to málo.
Veterinářka mi pak po x měsících řekla, že kdyby nás znovu navštívily, tak si mám přijít pro lepší přípravky než je Orthosan - takže já bych příště mířila 100% k ní
Jinak Martinka má vlasy taky světloučké a děsivě husté a měla je ještě dlouhé - zkoušeli jsme žehličku na vlasy... ale nakonec jsem ji pro klid všech nechala ostříhat na kratičkého boba. Vlasy už měla před stříháním bez vší, ale mě ty vši tak odrovnaly, že jsem dlouhé nechtěla ani u jedné z holek.
Já jsem je likvidovala tak, že jsem vysavačem vysála všechna místa sedačky, koberců, postelí, pak jsem je přístříkávala Diffusilem psím sprejem. Pytlík z vysavače jsem pak hodila na 4 dny na balkon promrazit. Postele jsem převlékala všem tuším co 5 dní a denně jsem propařovala polštáře žehličkou. Prala jsem hodně často a střídala jsem čepice...
Jo a nechala jsem si holky 2. den doma a celý den jsem seděla jen u okna a vybírala jsem hnidy a hledala případné vši. Samozřejmě jsem volala do školy, školky, že máme vši...
Nezávidím vám je - bylo to hrozné
Držím palečky ať se jich brzy zbavíte
Tady na Rodině někteří tvrdí, že 100% zabírají přípravky se silikonovým olejem - nám nezabraly