Zdravím Vás všechny, hlavně ale zavšivenou rodinu Jáji
Jájo, né že bych se ti to přála, ale musím se smát, u nás je to stejné!!!! Marušátko donesla vši. Vlasy po zadek, blond. Obvolala jsem její kamarádky, abych je se studem upozornila, že máme vši a náhle ty kamarádky začaly volat, že s hrůzou zjistily, že jejich holky taky
Zdroj se našel ve škole- od nás to neměly, byly spolu jen jeden den a ten stejný jsem jim volala a zavšivené byly všechny fest.Myjeme se Dyfuzilem a máme Paranit oleje a prevenci. Marušátko je na krátko a všechny její kamarádky taky. Ještě že jsem vzbudila takovou vlnu zájmu o krátké vlasy a jejich maminky ty holčičky podpořily, jinak by je sama Marušátko dolů nedala. Tedy jsem jeden den stříhala všechny 3 zavšivené holky
Ale jediná Marušátko přišla o nejdelší vlasy. Vzadu má výbrus. Ale dobrý, zvykla si.
No tož to tedy k povbuzení, že v tom nejsi sama
Zerat - s prací je to divočina. Jsem unavená, hotová, zkoušky ve škole, bakalářka a nová práce, kterou sice zvládám, ale je na palici. Je to pásová výroba na PC. OpenSpace - je nás tam tak 80. Depresivní, zoufalé.
Ale pracuji, práce není, co mi zbývá.... Starý Marušák chce, ať s tím praštím. Jsem docela na pokraji sil.
Malinká má neustále se opakující horečky - myslím, že je to psychosomatické-JE TO VŮBEC MOŽNÉ???. Totiž, dáme ji do školky zdravou a odpoledne má 40. V noci zábaly, diazepam, srážím teplotu a bojím se. Druhý den nic. Zůstane doma 7-14 dní, je ok jde do školky a nanovo. Nyní byla ve školce jen 6.1. a odpoledne zase horečka a stejný průběh. Druhý den nic. Je doma týden a neustále řve, že nechce do školky. Od listopadu byla ve školce celých 9 dní! To mi na klidu nepřidá.
Do toho ty vši a už čekám jen na svrab!
Tož tak tak u nás. Ale jinak dobrý, no.
Jájo, držím pěsti, ať se miminku daří!!! A vůbec vám všem ať se daří!
Tak zatím, já se zase ozvu