Ahoj holky
Zase po pár dnech zdravím
Ajko, ať jste brzy zdraví
Nemoci s nemocnicí jsou má noční můra
Romčo, snad u vás změna školky pomůže - držím palečky
Jájo, držím co můžu
U nás má za sebou Šárka zápis - na "vesnici" jsme si rovnou odnesli i rozhodnutí o jejím přijetí. Pohoda
, ale taky si ji proklepnuli po všech stránkách.
Jsem zvědavá, jak budeme spokojení, zápis probíhal v pohodě, tak snad to půjde. Martinka už je taky přehlášená - od 2. pololetí taktéž nastoupí tady. V tomto týdnu bude manžel volat její nové třídní, aby se domluvili, co M. musí dohonit v učení... Pevně doufám, že bude Martinka spokojená(děti ji mezi sebe vezmou) a kolektiv tu bude lepší - moc bych jí to přála! Nemám ráda změny, takže jsem z toho nervózní jak sáňky v létě
Jinak jsem po tomto víkendu dost zničená. Mám poslední dobou pocit, že si nemám, kdy odpočinout
V práci je toho pořád hodně, mohla bych tam fakt být denně. Sice se mi daří, ale jsou věci, na které při sebevětší snaze nemám čas a žere mě to, protože pořád přibývají nové a nové povinnosti
Holky jsem teď měla týden doma, protože se Martince pořád vracel průjem a pořád byla divně unavená... takže dnešek zase stál zato, - musela se připravit do školy; čekají je samé pololetky a ono když jí nebylo dobře, tak dokopat ji k učení moc nešlo a zase za 1-2 dny dohonit, co ostatní zopakovali a naučili se za týden... mám toho plné zuby