9.1.2014 9:40:00 Jája+2 kluci
Re: Vši
Ahoj!
Zerat, díky. Koupila jsem, jen tam mám jinou účinnou látku, tak snad to zabere. Teď už asi jen preventivně.
Je možné, že jsem nikdy žádnou hnidu nevyčesala???? Ani nad vanou, ani nad bílým papírem. Vždy jsem musela vlasy ručně probrat - řadu za řadou - a sundat je nehtem.
Opět mě manžel probíral - asi 45 min!!! - a nic nenašel. Je to možné??? Dneska se taky umyju.
Jinak kluci (všichni 3) jsou na krátko
. Jen jsem to večer nadhodila, tak už se hlásili, že chtějí. Nakonec se odhodlal i manžel (ten je na 2 cm). Paradoxně se mi ale ty kratké vlasy procházejí mnohem, mnohem hůř
. Ještě jsem včera byla za svoji kadeřnicí a říkala, že viděla vši i ve vlasech 0,5 cm, čímž mě teda vůbec nepotěšila. Ach jo.
A odpoledne se k nám stavovala Hynkova učitelka s učivem a říkala, ať ho zítra normálně pošlu do školy, pokud jsem ho důkladně probrala (a budu probírat dál), že ona bohužel moc dobře ví, kdo je zdrojem, ale nic s tím nemůže udělat. Rodiče že prý upozorňovala xkrát, dotyčného kluka i vrátila ráno domů a druhý den přišel zase, byl v družině atd. Prostě zoufalství!!!!
Třešničko, díky moc! Jestli je mimi v pořádku nevím, ale ozvývá se a to mi zatím k radosti bohatě stačí
.
Odpovědět