7.1.2014 21:33:26 *Hanka* & Lucinka
Re: Vši
ahoj,
Jájo
kluky bych ostříhala jak radí Mandelka
jen to tu čtu, tak mě svědí hlava
Lucinka včera vyrazila po dlouhé době do školky... měla jsem jí doma od 11. listopadu.... postupně prošla laryngitidou, píchané obě uši, Zinnat, následoval ani né týden klid a zánět nosohltanu a Sumetrolim pak týden klid a opět laryngitida.... v uších měla ve výtěru hemofila... takže jsme se zřejmě zbavily Moraxely a přesunul se k nám jiný humus. Nosohltan a ta další laryngitida bylo zřejmě jen pokračování toho původního hemofila.... ten Zinnat to zřejmě jen potlačil.... přitom citlivost tam byla. Při tom nosohltanu měla poprvé v životě povlak v krku a na mandlích.
Pak už jsem jí měla do vánoc doma. Ve školce tou dobou byla spála, neštovice a ruka, noha, ústa.... fakt dokonalý vánoční balíček 2+1 zdarma... předpokládám, že každé dítko si něco přineslo. Dokonce i obě sousedky byly doma.... jedna s průduškama, druhá s kašlem. Taky si je maminky nechaly doma do vánoc, aby měli klidné vánoce. Nechaly jsme si předepsat inhalátor, tak inhalujem Vincentku. Dáváme si jí celá rodina, Láďa má astma a já jsem tu první laryngitidu chytla od Lucky a měla jsem tracheolaryngitidu - myslela jsem, že chcípnu, asi 4 noci jsem spala u otevřeného okna, jinak jsem nemohla dýchat.... do toho péče o Lucku, mluvit jsem nemohla...
Jsem zvědavá jak dlouho Lucka vydrží.
Odpovědět