Vaha je uplne ok. Rozlozeni asi chces jiny ale to se opravdu da vhodnym oblecenim zamaskovat.
Jestli te uklidni - pred 2 lety jsem potkala na party u tchyne (umelkyne a tak) KRASNOU zenskou kolem 55 let. Delala driv v mode, navrharka a rozpracovani strihu, modelka. Charisma neuveritelny, zabavny historky prevazne o blbech narcistickych chlapech v modnim prumyslu. Ja mela s sebou pro tchyni na vyzkouseni saty, co jsem vyhodne koupila ale byly mi velky. Slovo dalo slovo, tahle zenska a ja jsme zmizely bokem na zkouseni. Kdyz ze sebe ona stahla saty, padla mi brada - takovy obrovsky povisly bricho jsem dlouho nevidela a uz VUBEC pri pohledu na ni v satech neocekavala!!!
Ocividne ji to ale na atraktivite neubiralo. A pokud se pred nekym svlekla, tak uz meli VZTAH, v tom veku nejde o "SEXY" (jak ja tohle slovo nenavidim ) dvacetilety telo!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.