...Chci ve svém volném čase (kterého mám strašně málo a je stejně vždycky na úkor rodiny) dělat něco, co mě bude bavit a dodávat mi energii, nechci dělat něco za trest a z nutnosti.
Ja Ti rozumiem, ale bez pohybu to jednoducho nepojde. Mne sa zda, ze si leniva a mas kopu vyhovoriek, preco vsetko ine len nie sport. A nespoliehaj na operaciu ako na zazrak, ktory z Teba upravou brucha urobi sebavedomu zenu. Skor by som povedala, ze ak nieco dokazes vlastnou disciplinou ( a opat opakujem v Tvojom pripade sport, urcite existuje nejaky aj pre Teba), pomoze to sebavedomiu ovela viac. A este sa aj prestanes bat pripadnej dalsej operacie po pravdepodobnom opatovnom pribrati. Myslim, ze to za to hybanie zadkom stoji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.