6 týdnů to není nutné, pokud použijí tkáňové lepidlo. Taky osobní zkušenost, nosila jsem stahovací pás přesně tři týdny. Jinak co se týká rekonvalescence, tak i když se osobně hojím velmi dobře a narkózu taky dobře snáším, musím říct, že po abdo jsem byla cca dva měsíce opravdu unavená. Spokojená s výsledkem, ale pořád bych spala, málo energie. Pak se to srovnalo, ale vzhledem k tomu, že můžu srovnávat, tak po jiných zákrocích to bylo snadnější. Bolest ani těsně pooperační dny nebyly nic hrozného, ten stahovací pás mi dost pomohl, ale ta energie chyběla, na lezení po skalách bych si netroufla dost dlouho. Kdybych se měla rozhodovat já, tak bych určitě znova šla, výsledek je skvělý a trvalý, jsem po opce 6let a břicho pořád ploché. Zbytek těla nemám dokonalý, ale díky tomu břichu se to dobře obléká, to mi fakt překáželo nejvíc. A ještě takový poznatek - pokud máš typ postavy přesýpací hodiny, efekt abdo je daleko výraznější, než pokud jsi jablko.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.