No, právě že si s ohledem na děti rikam, co by se mohlo stát... Na druhou stranu jsem prostě válec a neumím se na takovou postavu obléknout a štve mě to. Jednak neumím nakupovat oblečení a nesnáším to, a hlavně mám plnou skříň věcí, které jsem si koupila nedávno, skoro všemu oblečení je maximálně 8 let, a vejdu se jen do cca 5 kousků tunik a dvou kalhot, které točím pořád dokola. Ze sukní se vejdu do jedné a šaty jsou použitelné také jen jedny. To je prostě mizerný počet věcí na to, ze potřebuji chodit do práce.
Jinak vnímám, že v drtivé většině mi doporučujete relax na dovolené a změnit přístup k pohybu. V to moc nevěřím, ale můžu učinit pokus a dát si ten čtyřdenní STOB výjezd. Vyjde to nakonec i dobře časově, stihnu díky tomu Hamleta s Benedictem Cumberbatchem v Bio Oko 😀, který by mi při delší dovolené utekl. A s tématem operace budu koketovat dál někdy do budoucna.
Jen ješte sehnat někoho, kdo mě obleče podle mých potřeb a zároveň hezky. Obavám se ale, ze tohle za mě nikdo nevymyslí - jedinkrát jsem byla nakupovat s kamarádkou, a odnesla jsem si skoro všechny věci, které mi ve výsledku nebyly příjemné a nakonec jsem je rozdala. A jednou jsem byla s mužem, a dopadlo to stejně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.