I já to vidím jako zbytečné riziko, které není nutné podstupovat...pokud je to nevyhnutelné, nic se nedá dělat, ale dobrovolně podstupovat narkózu, operaci a všechna případná rizika s tím spojená, do toho bych nešla...nějaký ten špek a povolené břicho mám taky, schválně jsem se šla změřit, ani jsem netušila, kolik mám...tak 95 přes břicho, 165 cm a 63 kg, věk stejný jako zakladatelka...nic tragického, kvůli čemu bych podstoupila dobrovolně nějaké riziko...a zvlášť ne, pokud bych byla sama s dětmi, to už vůbec...sama jsem si třeba vědomá toho, že manžel na tom není zdravotně úplně v pohodě a kdyby se mi něco stalo, tak by to byl fakt velký problém...jemu se může taky kdykoli něco stát, riziko je poměrně velké, stačil by jeden blbý pád a...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.