TaJ, přesně tak to dělám. Jak najdu něco použitelného, koupím to ve více barvách a kusech. A nejlepší je, když v tom obchodě nehraje hudba a prodavačka necítí potřebu se mě ptát, co hledám.
Mám ráda vysoké kalhoty do pasu, volné na gumu, široké nohavice, dlouhé sukně. Obecně potřebuji věci, které nejsou připláclé na tělo a jsou z konkrétního materiálu - většina materiálů mě při doteku na kůži bolí, snesu čistou bavlnu, bambus a modal. Jenže k širokým kalhotam nebo sukni nejde dát širokou tuniku , byla bych jak chodící stan, to chce tričko na tělo. A to teď vypadá hrozně michellinovitě. Takže k tunice jedině slim džíny a ty sehnat vysoké do pasu a pro měl snesitelné na kůži je porod.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.