Evelyn, na aquaerobic jsem chodila docela dlouho, to mě bavilo, ale před sedmi lety jsem ve vodě zkolabovala -záchvat panické ataky, odvezla mě záchranka (bylo to v době nepříjemného zjištění ohledně mého manželství) a od té doby jsem do bazénu nedokázala vlézt a obecně se vůbec nekoupu ani v létě. Je to paradox, se všemi dětmi jsem chodila na kojenecké plavání, jsem intruktorka kojeneckého plavání a z fakulty mám i certifikát trenéra plavání pro školní děti, ale nikdy na to po návratu z rodičovské nedošlo a kolem bazénu chodím obloukem.... Možná už bych to zase mohla zkusit, třeba už je to z hlavy pryč a jen se na ten hrozný zážitek vymlouvám, abych se nemusela hýbat, kdo ví? Musím si jen koupit nějaké plavky, do starých se nevejdu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.