21.10.2019 18:35:54 Analfabeta
Re: Je to opožděná krize středního věku?
Holky, vy si furt pletete pojmy s dojmy a holinky s hodinkama, no co, obojí se natahuje, že. Negativista je Lojza v hospodě, lemtající pivko po litrech a žbrblající na celý svět. Ještě je taky nihilismus, ale ten do toho zatahovat nebudu. Já jsem realista. Jasně, hodně věcí se mi nelíbí,ale poukazuju na ně proto, aby si je uvědomili i ostatní, a všichni společně jsme se snažili věci posunout dopředu, k lepšímu. Jak máme věci změnit k lepšímu, když budeme radostně hýkat, že je všechno báječné, úžasné, jedinečné a a děsně cool? Ano, je kolem nás hodně dobrého, ale pořád je ještě co zlepšovat. Já jsem hrdá třeba na to, že jsem svého času rozvířila nutnost zálohovaného výživného, na nemožnost vymáhání výživného jsem si stěžovala až na ministerstvu, pak se to dostalo do ruky poslankyně Jana (a jméno si už nepamatuju, byla za ČSSD), ta to začala protlačovat do sněmovny a teprve teď, což jest po dobře po 15 letech by se teda konečně mělo rozhodnout, zda zálohované výživné ano nebo ne. Já vím, že to je zákon svým způsobem zbytečný, protože vpodstatě dokladuje nevymahatelnost nebo špatnou vymahatelnost práva v Čechách, ale co mají ty mámy-samoživitelky dělat, když nemají peníze a při péči o děti třeba ani nemají možnost si je vydělat? Vím, co jsem měla sama za problémy a dovedu si v bleděmodrým představit, s jakými problémy se potýkají a jakou dostávají sodu, že si měly pro své děti vybrat lepšího otce a podobně. Ale to jim složenky nezaplatí a nové boty pro děti taky nekoupí. Kor když "tatínek" dojde k názoru, že když se s ním , takovým úžasným chlapem, "ta kráva" rozvedla, tak ať si teda užije. A nikdo ho nepřesvědčí, že to v konečném důsledku neodskáče nikdo jiný, než to dítě, které za nic nemůže. Heršoft, když by byl pračlověk Janeček navýsost spokojený v jeskyni, tak v ní bydlíme dodneška a honíme po pláni mamuty!
Odpovědět