22.10.2019 18:30:06 Analfabeta
Re: Je to opožděná krize středního věku?
Nordico, já jsem jenom konstatovala, že to není žádná legrace. Proč myslíš, že na pracákách je hodně lidí 45+ a nemůžou sehnat práci? Někdo má zdravotní problémy sám, jiný se stará o rodinu a nemůže dojíždět z Horních Vlkodlak, další nemá řidičák a má blbé spojení... V období předdětném se snese hodně. Taky jsem slyšela hodně keců od těch čerstvě -náctiletých, že nehledám pozitiva, ale jen samé problémy ... ale že můj pohled trochu dopředu zachránil dosti lidem zadek, to ocenili až v okamžiku, kdy došlo na lámání chleba a kdy byli rádi za upozornění, na co si dát bacha.
Ne, nejsem fanfarón, a řada věcí mne štve. Ale já se snažím s nimi NĚCO DĚLAT! (I když mi dcera říká, jesti to mám zapotřebí). Holt už jsem takovej trouba, no. A tak jsem našeho rodinného kamaráda třeba vytáhla ze svrabu, když měl opakované exekuce a zbývalo mu 500,- na jídlo na měsíc. Ne, nedávala jsem mu peníze, ale jen nějaké jídlo a především jsem mu vyřídila veškeré exekuce, některé neoprávněné, jen proto, že nevěděl a neuměl se bránit. I když to znamenalo dopisování a volání na různé instituce. Nemusela jsem to dělat, ale je to prima kamarád a mně ho bylo líto, aby sloužil jako laciný zdroj peněz pro pár vychcánků. Mohla jsem se na to vybodsnout s tím, co je mo do toho, ale mně to prostě nedalo.
Inicializovala jsem změnu několika zákonů. Moje jméno tam sice nefiguruje, to vím jen já, že jsem se ozvala a poté byl problém konečně řešen. On by ale řešen nebyl, kdyby si do toho někdo (nejen já, ale třeba i někdo jiný) nezavrtal a všichni byli happy a cool.
Víš, já jsem na to hrdá. Protože chci, aby se v tomto státě žilo líp. Holt jsem starej trouba.
Odpovědět