Mně tedy po ošklivém rozchodu naopak pomohlo, že jsem naše staré zprávy nesmazala a občas si je pročítala. Byl tam krásně vidět ten přechod od krásných, zamilovaných, přes ty "divné", až po ty hnusné. Zpětně jsem viděla, jak v těch zprávách bylo vidět, jak mi povolovali nervy. Úplně mi z toho běhal mráz po zádech, jak to bylo ošklivé. A já jsem si uvědomila, že to krásné s ním trvalo vlastně hrozně krátce a pak se hrozně dlouho táhlo to ošklivé. Že jsem milovala svou představu o něm, ne jeho. A proto jsem upřímně ráda, že už spolu nejsme. Moc mi to pomohlo, když se mi po čase znovu ozval a já jsem si připomněla, jak jsme se rozešli. Člověk mívá tendenci na to špatné zapomínat a pamatovat si jen ho pěkné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.