| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Máme doma předškoláka

11.4.2026 22:32:28 kněžna Dragomirová

Re: Kroužky, jak citlivě to pojmout.

no, já mám právě dítě, které se mě zeptá : a přoč povinnost? proč? k čemu?

A já mu na to vlastně neumím odpovědět, protože to sama nvím. Sama si řeknu - tak oukej, přijdeme o pár stovek, nebo se párkrát na ěco nepůjde.. v mém mozku nejsou argumenty, proč je to špatné (v případě, že kroužek není závislý na nás a prostě "jede"...

no a malá asi to moje nastaveí dokázala vycítit, a strašně to zkouší...

u úklidu ještě argumenty mám - stejně se to musí udělat, potřebujeme věci rychle najít, mít po ruce, nezakopávat, a nejefektivnější je udělat to hned.

u školy to zas budu argumentovat potřebou znalostí (snad)

ale u těch kroužků nebo zůstat občas doma, když se mi nechce, někam nejít... když to nemá přímý těžký finanční dopad na nás (což nemá) , tak fakt ty argumety nemám..jo, stydím se... moje výchoa taky nebyla uplně ideální, cochcárna, no:) Ale á byla poddajná povaha, za vše dost vděčná, a hranice jsem ani mo nezkoušela, naše ale nestále. ~a~
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Kroužky, jak citlivě to pojmout. kněžna Dragomirová 11.4.2026 17:13
*Re: Kroužky, jak citlivě to pojmout. Silvie+dva kluci 11.4.2026 17:44
*Re: Kroužky, jak citlivě to pojmout. Salamajka 11.4.2026 18:16
*Re: Kroužky, jak citlivě to pojmout. K_at 11.4.2026 19:17
*Re: Kroužky, jak citlivě to pojmout. Termix 11.4.2026 19:24
**Re: Kroužky, jak citlivě to pojmout.... kněžna Dragomirová 11.4.2026 22:32
***Re: Kroužky, jak citlivě to pojmou... Inka ..|-.|-.-|.- 11.4.2026 23:5
*Re: Kroužky, jak citlivě to pojmout. Ropucha + 2 11.4.2026 21:28

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.