"Hodně dá na pádný argument. Na Protože jsem to řekla, absolutně nereaguje, totální nezájem"
U nás paradoxně "protože jsem řekla" fungovalo skvěle to jsem použila totiž jen zcela výjimečně, v krizových situacích, to věděli, že opravdu není čas na diskuze, bylo to na úrovni "řítí se na nás náklaďák" a vysvětlovalo se později... Já jsem hodně argumentační typ, takže jsem všechno vysvětlovala pořád Obzvláště syn byl na logické argumenty fixovaný, je mi líto, že už to u něj neplatí... A pořád věřím, že když se těm dětem předkládají ty věci v souvislostech, je to jednodušší... Jen je to pracnější v tom, že si to musí člověk srovnat nejdřív pro sebe, aby to mohl přeložit dítěti... Viz ten klavírek - když chceš hrát hudbu, musíš trénovat, když nebudeš trénovat, nebudeš umět hrát... Když vynecháš lekci, hlava, ouška i ruce zapomenou co mají dělat, zapomenou i to, co ses učila minule, když budeš cvičit, zapamatují si to čím dál lépe a budou toho umět čím dál víc...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.