vím, vím, ale bohužel jen teoreticky. Jsem šťastná i jako proplouvatel, nikdy jsem v ničem nevynikala tak eytrémě, a ikdy moc nemusel vyvinout mega úsilí k něčemu. A jsem tu, žiju spokojeně. Ale zároveň vím, že ta výchova na mně spáchaná mohla být daleko ještě lepší... Teoreticky vím, ale jak jsem si tím neprošla a nezažila, nevím, jak to v praxi dělat směrem k té odolnosti a úspěšnosti.
Třeba škola... nebyla jsem hloupá, ale proplula jsem bez větších příprav, kromě pár předmětů, a naši řešili jen známky čtyřky, ale trojka byla brána jako "dobrý". Například. Kroužek byl kroužek, takže jsem nikdy nijak nevnímala, že bych tam musela, protože jsem chodila jen na ty, které mě bavily. Pamatuju si flétničku, to jsem tam byla jen snad jednou, dvakrát. Zůstala nám po tom doma ta flétna. Nepamatuju si ale už podrobnosti. No a párkrát jsem nešla. Když jsem se našim svěřila, že se bojím testu, písemky..nechali mě doma. Zas jsem teda s našima měla moc pěkný vztah, no. To je lehké odsoudit, když to člověk nezažil...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.