Kněžno, pokud ty jsi doma (není ti dobře), tak mi nepřijde nevýchovné nechat doma ze školky i dítě, pokud jste tak obě spokojenější. Prostě jiné okolnosti vedou k jinému řešení. Nechat doma za podobných okolností dítě ze školy už za O.K. nepovažuji (protože povinná docházka a vzdělávání), chápala bych jen v krajním případě. Pokud jde o víceletá gymnázia, taky jsme se řídili přáním dětí (syn tam chtěl a připravoval se, dcera se hlavně nechtěla připravovat, takže jsme se dohodly, že se nebude ani hlásit), zatím to vypadá, že obě řešení byla O.K. (ale samozřejmě si dcera užila loni stres při přijímačkách na 4G). Vím, že tady probíhaly diskuse, jestli děti nutit třeba ke hře na hudební nástroj nebo ke sportu a taky proběhly dvoje "dojmy" z vlastního dětství - někdo byl naštvaný, že ho rodiče nutili a někoho mrzelo, že nenutili - fakt je těžké, vědět to předem Já jsem třeba určitě chtěla, aby děti sportovaly, ale nechtělo se mi nám všem udělat stres s hraním na hudební nástroj. Sama nemám hudební sluch a musela bych se nutit do toho, tlačit na děti, aby hrály ... Kdyby někdo z nich sám přišel, že hrát chce, určitě bychom to umožnili, ale to se nestalo. Dceru to nějakou dobu mrzelo, uvažovala o učitelství na MŠ, ale už si to prý rozmyslela
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.