"manžel říkal, že nechtěl na 8G, ale rodiče ho tm prostě dali. jmě se doma mamka zeptala, já nechtěla měnit školu a kamarády, řekla ne a tak jsem nešla"
kněžno, to mi připomíná - tři premiantky třídy, mezi nimi moje dcera, se před dvěma lety vyhnuly 6l gymplu
Dcera se škubla, a že prostě ne, že chce zůstat na zš a na gympl nepůjde - až na 4l gympl, společně se spolužačkami - no, přečíslila nás, nenutili jsme ji, i když mě to štvalo, ustoupila jsem - dneska mě to spíš mrzí
druhá premiantka třídy byla donucena na přijímačky jít (jako výraz dobré vůle, když na tom rodičům tolik záleží), udělala je, ale stejně na 6G nenastoupila
třetí premiantka byla taky donucena s na přijímačky jít, ačkoli s maminkou bojovala zuby nehty, a zasabotovala to, naschvál zaškrtala odpovědi tak, aby výsledek byl tristní
Výsledek: teď by všechny tři tvrdohlavé "grácie" byly na gymplu a neklepaly se v těchto dnech hrůzou, co když pokoní přijímačky, co bude dál (převis uchazečů na okolní gymply je letos značný)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.