hele, já jsem bi, ale když jsem se rozhodla vdát se za muže, znamenalo to, že se vzdávám všech ostatních mužů i žen. Co je na tom nepochopení?
Rozhodla jsem se žít v monogamním svazku, oreintace-neorientace. Krom sexu jsou pro mě důležité i abstraktní hodnoty jako je čest a věrnost. A věrnost mimochodem má i vedlejší účinek - chráním sebe i partnera před pohlavními nemocemi :-/ A nemyslím, že "trpím" více, než homo-, či hetero- sexuál. Ono je to o sebedisciplíně a ta se dneska moc nenosí, dneska je in si všechno dopřát, všechno, co mi dělá dobře, si dovolit, proč taky ne, že? Takováhle diskuse je přesně jeden z důvodů, proč ne.
Nedokázala bych to jako zakladatelka unést - zejména z důvodu pocitu ohrožení pohlavními nemocemi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.