Persepolis, to zní rozumně Já teda znala jedno takové manželství, dokonce měli nakonec i tři děti a skončilo to opravdu hnusným rozvodem, kdy se různě špehovali, nechávali sledovat, aby měli důkazy pro soud atd. Toho bisexuála jsem znala a pokud mohu posoudit jeho charakter, tak sice děti měl rád, pečoval o ně,manželku taky, ale s milenci pořád někde cestoval, pořád řešil jen sebe a svůj chtíč, svoje rozkoše, kde se s kým vyspat, koho zbalit, jak si užít. Byl hrozně zahleděný do sebe. Nedalo se s ním už ani přátelit. Pořád se chtěl bavit jen o sexu a tahal ze mě informace o mých milencích. Když jsem mu jednou velmi rázně řekla, že tohle nepěstuju, že mám už léta jednoho partnera, sklapl a víckrát se už neozval. Jaksi neměl téma k hovoru.V podstatě velmi omezený člověk, do sebe zahleděný konzument sexuálních a milostných zážitků
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.