Re: Manžel vyhledává vztahy s muži - nezvládám být tolerantní
Velice těžké, já se přiznávám, že bych to vydejchala asi jen v případě, že by mi to v sexu s ním 100%, pocit, že s nějakým hošou užívá na plné pecky a mě odtrpí, to fakt ne. Nemyslím, si že mám oceňovat upřimnost za každou cenu, je to nevěra jako každá jiný, taky by jste byly tak tolerantní, kdyby se mužíček zkroušeně přiznal, že ho dostávají jedině dominy v latexu, nebo tvrdé ponižování, to by mu měla manželka platit návštěvy v sadomaso salonech? Souhlasím s tím, že se má buďto ovládat nebo to je nevěra jako každá jiná, se všemi svými důsledky. To samé jako partner v dámském prádle, to bych mu jako tolerantní manželka měla nějaké koupit a ještě ho pochválit jak mu to sluší, když za to chudák nemůže?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.