Jsi velmi tolerantní. Mně na tom vadí to, že až tak tolerantní nejsi, protože ti to vadí a opravdu mne vytáčí tvé výčitky.
Pro mne naroveň. Sliby beru vážně a podobně vážně je slibuji. A fakt mi vadí, že tě někdo staví nebo se stavíš do role, že je to nějak Tvoje vina a někdo toho zneužívá.
Je mi jedno, zda je bi, homo, hetero, zoo.. cokoliv, co se Vašeho vztahu týče, pokud jsi to nevěděla od počátku, nebo jsi přijala následně jeho úžasný objev, tak nemůže vydírat svým objeveným sexuálním zaměřením i životním.. tebe.
Omlouvám se, je mi do toho prd, ale mně vadí to, jak se cítíš (to jak to popisuješ). On chudinka, za nic nemůže a zachoval se fér.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.