Rilono, vůbec se ti nedivím, protože takhle tolerantní bych být taky nedokázala. Myslím, že bych se dostala přesně tam, kde jsi teď ty. Navzdory relativně fungujícímu vztahu by se ze mě pomalu ale jistě stávala zapšklá protivná a nespokojená ženská. Ty to děláš kvůli rodině, nechceš aby děti přišly o tátu a navíc ti tvůj manžel nějakým chytrým způsobem namluvil, že případný rozvod by byla tvoje chyba, protože on je takhle naprosto happy a nic na stávající situaci měnit nehodlá. Platíš za iluzi šťastný rodiny. Jo a chápu, že jsou ženy, kterým by to nevadilo, který by si zase na oplátku zařídily život po svém. "Hele zlato, taky nechci rozbíjet rodinu, klape nám to, ale ani já s tebou nejsem v posteli úplně spokojená, takže uděláme dohodu. Já ti budu tolerovat tvoje milence a ty mě zase ty moje!" Třeba takhle to klidně může fungovat dlouhá léta, proč ne. Ale u Rilony to nefunguje a ona je z toho nešťastná.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.