Mickey, ja som Ti len vysvetlila mensi rozdiel medzi havariou a naslednou neschopnostou sulozit a tym, ked si Lojza povie, ze bude sulozit aj s dalsimi 3 chlapmi/ zenami/ chlapmi a zenami sucasne. Diskusiu som iba preletela, ale nevsimla som si, ze by ten chlap bol v situacii "" bud kamarat Vasek, alebo ziaden sex do konca zivota"" . Neviem preco by sa ""bi""nemohli v zivote tiez obmedzit ( to je nejake ospravedlnenie na neveru, promiskuitu - vies, draha, ja som ""bi"", sorry)? Ja nie som ""bi"", ale predpokladam, ze hlava je nadradena pohlavnym organom aj u ""bi"". Alebo musia "" bi"" sulozit pocas roka aj s chlapom aj so zenou ( iba chlap alebo iba zena nestaci?), lebo inak su akokeby uplne bez sexu? To sa Ta normalne pytam.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.