qwerty - ano, takhle manžel vnímá sexuální kontakty se svými milenci, moje vnímání sexu je jiné, spjaté s city, mít někoho na sex si nedovedu představit. Pokud jde o ochranu, je hodně opatrný, takže jedině s kondomem.
Já nevím, na jedné straně si říkám, že mít v dnešní době vedle sebe manžela, který se postará o rodinu, jezdí s námi na dovolenou, má zájem o děti, není zrovna pravidlem, na druhou stranu z toho, že cítím potřebu to prodiskutovávat, je patrné, že tohle uspořádání mi zcela nevyhovuje.
Zda by opravdu nebylo řešením do doby, než se děti osamostatní, žít pod jednou střechou, ale ne jako manželé. Teda manželé jo, ne jako partneři.
Náš sexuální život je v pořádku, jako žena jsem pro něj pořád přitažlivá, v posteli nám to klape, jestli se ptáš na jeho milenecké kvality, tak 1*. Manžel není homosexuál, jeho zájem o mé ženské křivky je velmi jednoznačný.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.