Zdravím,
dočítám, ale sednout a v klidu něco napsat se jaksi nedá. Už aby ty prázdniny skončily, děcka se už mlátí za cokoliv, jsou znudění a ani zahrada je nebaví, a to tam mají houpačky, skluzavku 3m, domeček, trampolínu, písek...no malý hřiště. Snažím se jim to zpestřit jak to jde, ale moc s nima sama nezmůžu ...a když se vydáme třeba na projížďku na pole za barákem, Vojta na kolo-odrážedle a Anežka na kole, Lucku vezu na vozíku..tak Vojtu štípne vosa do ucha a já ho zpět nesu na krku, na jednou rukou kočíruju po polńačce vozík s Luckou a ještě na něm přidržuju to kolo-odrážedlo.
Do toho všichni tři brečeli, Vojta bolestí, Lucka byla z něj vystresovaná a Anežka brečela že už jedeme domů. Pakárna.
Takže takhle to vypadá u nás.
Illaaa je fajn, že jste si dovolenou užili!
Destenko takže vy jste to měli takový cestovní. Ale Nin je krásnej a jestli tam měli děcka i kamarády, tak to muselo být ideální.
Ity to jste byli na cyklostezkách výkonní, to bych snad neujela ani já, mrňatům skládám hold!
Celkově to vypadá skvěle, dovolená jak má být. I s tím ponocováním
Ať pokojík stihnete a holky se mají ve školním roce fajn.
Maffii ta vaše chalupa musí být super, že takhle máte kam vypadnout a užít si léto. Ona změna prostředí dělá u děcek strašně moc.
Koukám, jak je to všude ve školkách jiný...u nás chodí ven i když prší, aspoŇ na procházku, takže nepromokavý kalhoty a holínky, pláštěnka...musí být. Já děckám kupuju bačkorky Befado, vydrží všechno narozdíl od těch klasických. Když z nich Anežka odroste, jsou jako nový. Klasický měla za týden ošlapaný a do měsíce se začala odlepovat podrážka. Nevím, co s tím ve školce dělá, ale děs. Ty Befado jsou fakt absolutně nezničený. Kupuju tam i tenisky a dědí je po Anežce i Vojta a klidně by mohly jít pro další dítě, ani odrážedla je nezničily.
Daník je teda fakt sportovec!! Už i plave pod vodou, šikulka! A Ondra borec, to bude ve škole plavat jak delfín.
Semínko jak to máte s tím stěhováním? Půjdete teda do Phy a případně kdy?
Musím jít...děcka se tu už rubou zase...tak všem krásný poslední týden prázdnin, i když to bude už asi takový chystací a uklízecí, co?