Ahojte,
Hani, teda to ma Lucka komplikace s tou nohou.. ale rozhodli jste se dobře jít na operaci, at už jí to netlačí, ale chápu, že to budou nervy, ještě když už budeš v práci!!
Semínko, teda v 5 metrech!! To bych asi dostala infarkt!! Jak jste ho dostali dolu? nebo on sám slezl?
Destenko, gratuluju k přijetí do školky - a od kdy jde? A nastupuješ do práce?
Mě taky přijdou ty naše děti ještě tak malinkaté.. ale zas musí se od nás někdo odpoutat a my od nich
Já mám teď Daníka s babičkou a dědou v Řecku. Každý se mě ptá, jak užívám volna a já si moc neužívám.. zaprvé mi je smutno a zadruhé doháním veškerý úklid co nestíhám s Daníkem - takže myju okna, uspořádávám šuplíky, oblečení třídim, zavařuju.. zatím jsem si odpočinula jen pár chvilek. Ale zas aspoň budu mít udělaný Vánoční úklid a pak už budu mít klid
Včera mi mamka psala, že Daníka bolelo bříško, má průjem a večer měl horečku, tak jsem z toho celá špatná. Doufám, že nebudou muset jít k doktorovi, sama bych nevěděla jak to takhle v zahraničí udělat, natož mamka aby věděla, tak snad ho to přejde..
Holky ještě jsem se chtěla zeptat, co dáváte dětem na zvýšení imunity když jdou do školky? Vim, že jste to tu někdy řešili, ale už si nepamatuju co jste doporučovali :)
A díky moc za info co do školky.. Už jsem Daníkovi koupila kalhoty do deště, sice o velikost větší, aby mu vydrželi, tak snad mu nebudou padat
Mějte se krásně poslední prázdninový den