a máme tu konec června, aby jste stihli včas něco půjčit před prázdninama.
A za červen toto:
Danielle Steel-Beauchamp Hall (malá do kabelky)
Jude Deveraux-Životní šance (tuhle spisovatelku jsme hodně četla před 20lety na výletech s kočárkem, takže jsem si tohle půjčila a úplně změnila styl)
Jude Deveraux-Věčnost (Už dlouho jsem se tak nepobavila... Hlavní hrdinka byla kouzelně naivní, ale přesto si získala moje sympatie.)
Meredith Appleyard-Ordinace v divočině (z Autrálie, kde hlavní hrdinka dělala BOZP a doktorku na stavbě)
Mirka Skočílková-Opuštěný dům (hezky se to četlo, ani to není moc velký, takže to lze stěhovat)
Táňa Keleová-Vasilková-Lži (něco malého k vodě)
Táňa Keleová-Vasilková-Lék na smutek
Sarah Parsley-Třetí zahrada (Příběh vyprávěla pravnučka Sára z nalezených zápisků. Celkové dílo bylo dojemné, vedlejší postavy krásně doplňovaly příběh. Rozhodně se to skvěle četlo.)
Constance Leisureová-Láska v Provence (během sedmi dekád odehrává mozaika příběhů-7. kapitol, v nichž figuruje láska ve všech podobách, láska dospívajícího mladíka a vdané starší ženy, láska v předem domluveném sňatku arabské dívky, manželské odchody a návraty, láska ke krajině, vše se prolíná v jednom městě)
Danielle Steel-Kouzlo (to jsem si původně půjčila,abych sebou měla co tahat, když to nic neváží, poučilo mě to o tom co je a kdy se koná a proč a kdo na ní může večeře v bílem v Paříži)
Lindsey Kelková-Zbožňuju New York
Madeline Martinová-Poslední knihkupectví (přenese vás do srpna 1939 do Londýna a pokračuje až do května 1945, krásně se to četlo i když to bylo chvílemi hodně smutné)
Samantha Vérantová-Sedm dopisů z Paříže ( pro milovníky Francie skvělá příležitost, jak se vrátit do známých míst:-D)
Tracy Brogan-Přeju si... tebe! -2. díl(no jen něco k vodě, nic moc od toho nečekejte. Snad jen:.., že člověk někdy může mít své sny a nastavená předsevzetí, ale osud mu ukáže, že to může být také všechno jinak)
Danielle Steel-Přesilová hra (opět malé na přenášení,rychlovka)
Barbara Cartland -Domov lásky (opět hubené do kabelky)
Danielle Steel-Dům na Charles Street (jj moc hezky se to četlo,navíc se to dobře dalo přenést)
Tak zase za měsíc.
I když uvidíme, možná po 14dnech, momentálně jsem adoptovala 90knih na prázdniny(vracet se budou až v září- samé tlusté:-D) na přání knihovny(rozsáhlá rekonstrukce), tak přemýšlím jak to sem budu dávat, když to nepůjde vložit s databéze přečtených knih.
Všem přeji krásné slunečné léto.