Takže tu máme za sebou týden u vody:
Sarah Morgan-Léto v Paříži
(oddechovka, která Vás provede po Paříži)
Danielle Steel-Vzácné dary
(o třech nevděčných dcerách)- pochopte, něco jsem si na regálu odnést musela, když jsme měli na 2 měsíce adoptovat knihy, tohle na mě trochu zbylo
, ale nelituju
Mary Ellen Taylor-Dům v zátoce
(úžasná kniha, přečtete jedním dechem)
Mandy Baggot-Vánoce v Paříži(hned víte jak to dopadne,ale pokud si potřebujete ujasnit, že do Paříži na Advent vyrazíte, tak to je ta správná kniha, navíc když sněží, krásně to chladí při čtení
)
Rhys Bowen-Panství Farleigh (čekáte červenou knihovnu, velký omyl, děj se odehrává na panství za války, maličko špionážní,ale četlo se to krásně)
Jenny Colgan-Léto s vůní čerstvého chleba (je to druhý díl, tak pozor§!!- první díl:Ostrov s vůní čerstvého chleba)- vracíme se do pekárny na přílivový ostrůvek
Danielle Steel-Dědictví krve
(jo tak to mě hodně bavilo, co lze nalézt , když děláte rodokmen, u té vody ani nevadilo, že současnost nic moc
, děj z rodokmenu dokonalý)
Kim Michele Richardson-Knihovnice z Troublesome Creeku
(takže toto máte i s fotkama z té doby velké hospodářské krize, horskou část Kentucky objíždí pojízdné knihovnice, vyzábí jim z časopisů další knihy-výstřižkové knihy, navíc hlavní hrdinka trpí nemocí co má modrou kůži, takže jsem sice věděla,občas člověk narazí na článek, že tam ty lidé žili hodně, ale jak špatně se s nimi zacházelo jsem zjistila pořádně až nyní. Jo a poučila jsem se jak se používala namlouvací svíčka, vůbec jsem to neznala.)
Nina George-Krása noci
(no je to spíš takové zamyšlení, které stejně člověka nutí dočíst rychle do konce)
no a zase za pár dní