Takže chystejte si zásobu na dovolenou:
Linda Howard -Stíny úsvitu
Danielle Steel-Přes nepřízeň osudu (jak vypustit děti z hnízda a nebrzdit je svýma přáníma, očekáváníma a naší představou o jejich životě)
Kate Hewittová-Není to moje dcera (rozhodně jsem se nenudila)
Marcia Willettová-Dům nad strží (Anglie za války a pak v součastnosti, v důchodu někteří zjistili, že jejich rodičem je někdo úplně jiný)
Diana Gabaldon-cizinka(bohužel jsem to ještě nečetla, převádí se mi to na tablet, nebo čtečku, pokud potřebujete někoho zabít, má to ten správný tvar a velikost)
Ruth Kvarnström-Jonesová -Pekárna s vůní skořice (jo tak to jsem si užila moc, paní zdědí pekárnu, kterou se snaží obnovit, ta vyhoří a stejně se nevzdala)
Julie Caplinová-Pláž v Chorvatsku(myslím, že pro ty co tam jedou je to povinná výbava. A teď vážně, nenáročné, dobře se to četlo a člověk si odpočnul)
Alyson Richmanová-Kabinet milostných dopisů( Itálie za okupace a po ní, na základě faktů se tu přidá do příběhu jedné rodiny, rozhodně nemůžu říci, že se mi to nelíbilo)
Sarah Mitchellová-Ztracené dopisy( tak takhle dvou sestrám umře otec, najdou složku v počítači, která je zamknutá heslem, snaží se zjistit co to je, takže z původně navrhované milenky se ocitáme v roce, kdy se z Anglie odváželi děti do Kanady....a víc už neprozradím)
Julie Caplinová-Čajovna v Tokiu(tím jsem si chtěla opravit názor na Japonce a aasi se povedlo)
Riikka Pulkkinen-Zapomenuté šaty (najdete šaty ve skříni a k nim je příběh, který se týká Vaší matky...)
Linda Howard-Cizí tvář (jelikož tu paní čtu ráda, takto shrnu jako 007 pro ženy, on ten děj tak nějak nepouští, takže jedno sobotní odpoledne i s DYSlexii
)
Natasha Lesterová-Skříň plná Diora
(znáte z učebnic dějepisu jednotku ATA, neznáte, velká škoda, že nám to z učebnic vypustili, doplňte si vzdělání, autorka se podle toho co píše držela faktů a jmen a jen to zasadila do děje, podle všeho změnila jméno jen velitelce a jedné z postav, protože by si ji čtenáři pletli s jednou postavou v knize)
A co jsem teda zjistila, že se o tom nemluví, nepíše a přitom by to bez nich nešlo. A ty šílenosti co zažívali na vlastním území v té knize se podle historiků opravdu děli. Moc se s nima nepárali a přitom je potřebovali.