Jelikož se blíží dlouhý víkend, tady máte inspiraci:
Danielle Steel-Pegas (něco malého do kabelky)
úžasná kniha odehrávající se těsně před válkou a během ní po ní. Hlavním motivem je , že rodina židů musí opustit zámek a utéci do USA. A co tam bude dělat? no přečtete si to
Lisa Kleypas
-Duhová ulice 1. díl
-Jezero snů 2. díl
nečekejte nic víc, než, že si krásně počtete a bude Vám s těmi knihami dobře. a hlavně mě to poučilo , že u Seattle jsou nějaké ostrovy, nějak jsem špatně vzdělaná v zeměpise. No měla jsem ho naposledy na Zš.
Danielle Steel-Marnotratný syn
je to malé do kabelky, děj je více než podivný, člověk asi opravdu netuší koho má za příbuzné, a konec byl fakt šokující. Četlo se to dobře.
Liz Fenwick-Návrat do Cornwallu
důkladné seznámení s vojenskou základnou v Dorsetu a okolnosti toho co se dělo 28.4.1944(doufám, že brzy odtajní zbytek těchto dějin, třeba to už nebude třeba dál tajit, 70let je až až)
Ruth Kvarnström-Jones-Pekárna svatebních koláčků 3. díl
(přišel mi takový nejslabší) Ale zase se člověk důkladně seznámí s tím jak se mají lidé s nedonošenýma miminkama.
Steve Berry
Benátská zrada )asi nejvíc od čeho nebude chtít člověk odejít a nebude mít na nic čas)
Templářské dědictví
Pařížská pomsta
Jantarová komnata
(asi netřeba nic psát, to se čte dobře pokaždé)
Frederick Forsyth-Seznam smrti (trochu špiónů)
Hervé Le Tellier-Anomálie
nesouhlasím ani s jedním žánrem co je napsaný na přebalu knihy, rozhdobně to donutí se zamyslet
Rafel Nadal-Prokletý rod Palmisanů
začíná to 1. světovou válkou a končí skoro na konci druhé, no pořád mám o té generace co zažila obě ty války pocit, že jako by ani pořádně neměli normální život, že znali jen válku, je mi jich líto
Susan Lewis-O minutu později
jak se čeká na náhradní orgán a to srdce, po tom co v 27letech dostanete infarkt. Úžasně napsané.
Colin Falconer-Nezničitelná
prý podle skutečné události, rozhodně působivá
Lisa Anselmo-Život v Paříži, můj splněný sen
je třeba si plnit sny, přesto, že Vám rodina nepřeje
Hannah Howell-Polibek dobyvatele
no aspoň se to dobře vejde do kabelky, žádný poučrní, jen oddychovka
Václav Cílek-Co se děje se světem?
to se nedá číst najednou, takže po kouskách se prokoušete, nebudete mít deprese v kuse
Sarah Sprinz-Akademie Dunbridge 1. kdekoliv
to mi doporučila kamarádky dcera, že se to dobře čte, jo čte.
Kristin Harmel-Sladké zapomínání
podle obalu, by člověk řekl romance,ale kdepak opět: židé, holokaust, Paříž
Hartwig Hausdorf-Ne z tohoto světa
útlá kniha , do kabelky,Záhadné artefakty a objevy, pořád čekám, kdy se přesně příjde na to kdo před miliony let to vyrobil a co se s ním stalo
Cynthia Harrod-Eagles-Za války, 1914: Sbohem, Piccadilly
první díl ze série
Jennifer Robson-Měsíční svit nad Paříží
Konec první světové války zamíchal mnoha osudy, hlavní hrdinka míří z Anglie do Francie na akademii, kde se učí malovat. Jo velmi zajímavé, pro někoho to bude možná nudné, ale od toho ty knihy jsou různé , že.