Všem děkuji za krásné inspirace. Už jsem si to napsala, abych si to výhledově půjčila.
No my máme konečně nového ředitele knihovny, stará ředitelka šla do důchodu a jak říká manžel vstoupili jsme do 21. století a knihy jdou vracet do verbisboxu. Hurá.
Takže do knihovny chodím, než jdu do práce. Vrátím a vyzvedávám jen v něm.

(ono se tam nedá vůbec zaparkovat, když člověk třeba jede z práce, je to tam takové nepřístupné, kdyby se tam zastavit dalo, mají mnohem víc lidí co tam chodí)
A za březen jsem teda moc nečetla:
Natalie Jenner-Spolek Jane Austenové 1. díl
Natalie Jenner-Děvčata z Bloomsbury 2. díl
Elizabeth Lowell -Zrádné vody
Debbie Macomber-Domov s vůní květin
(jo tak to bylo hodně zajímavé, rozhodně to stálo za zamyšlení, možná chvilkami i hodně smutné, jinak za mě dobrý)
Linda Castillo-Labyrint tajností
(tyhle knihy mám ráda, jsou pořád půjčené jako papír, takže si je půjčuji jako e.knihy a konečně si je můžu dočíst)
Kate O""Hara-Ulice slávy 3. díl
(no nejtlustší, takže toto rozhodně doporučuji jako e.knihu, bohužel naše knihovna ji jako možnost nemá) pokračování toho podivného prostředí Hollywoodu, rozhodně to bylo celé zajimavé a nejspíš se tam za 100let nic moc nezměnilo, když člověk občas čte něco na internetu.
Jude Deveraux-Mé srdce si tě najde
(už dlouho jsem nic nečetla, ale tohle teda bylo něco co se četlo krásně a příběh měl úplně jinou zápletku než jindy, taky bych chtěla podobné sny :-D)
Eva-Maria Bast-Vanilkové dny 1. díl
(zajímavé počtení jak dobře se to čte je pro mě to nejdůležitější)
Eva-Maria Bast-Cukrové roky 2. díl (jj tenhle díl sedí na tuhle dobu a stránka 45-46 to sedí na tyto dny, tento je snad lepší než první)